Beamer huren

BEAMER HUREN? PROJECTOR HUREN

Beamer huren projector verhuur projectiescherm

Neem contact op

BEAMER HUREN PROJECTOR VERHUUR

Beamer huren projector verhuur? Mail voor meer hier of bel 0499743220

Beamer huren projector verhuur?
Je wil een beamer huren?
Je zoekt verhuur projector?
Je wil ook nog een projectiescherm huren?
Ideaal voor het projecteren van powerpoints, foto-slideshows.
Je wil misschien ook video projecteren met je beamer?
Mail ons je wensen en noden via info@discovideo.be
Wanneer je ons boekt als DJ trouwfeest, zit er gratis beamer, projector met groot projectiescherm in het DJ-prijs-pakket.
Deze kan eveneens gebruikt worden om muziek-videoclips af te spelen.
Of als extra entertainment op je trouwfeest.

Op je trouwfeest

…kun je je gasten extra entertainen of een leuk intermezzo geven met een projectie van media. Dit kan tijdens of na een receptie. Ook na een hoofdmaaltijd, buffet of tijdens een dessert is zoiets makkelijk in te plannen. Je kunt dit doen op jullie trouwfeest met jullie eigen foto’s of een tijdlijn (van uit de wieg tot nu). Ook met enkele trouwfoto’s van de dag zelf kun je je gasten eventjes opfleuren. Waarschijnlijk hebben vrienden, de suite of familie een presentatie of powerpoint gepland?

Je verjaardagsfeest

Enkele leuke foto’s uit de oude doos op je verjaardagsfeest en breng eventjes de glimlach bij je gasten. De sfeer verbetert zeker op je feest.

Je communiefeest – lentefeest

Een fototijdlijn vanuit de wieg tot nu van je communicant zorgt zeker voor hilarische momenten tijdens het communiefeest of lentefeest.

Bedrijfsfeest – personeelsfeest

Ideaal om foto’s van het team, de werkplek, nieuwe producten of werkschema’s te vertonen aan de collega’s wanneer je ons inhuurt als DJ bedrijfsfeest of DJ personeelsfeest, de ideale manier om stress op het werk te verminderen.