PRIJZEN DJ DISCOBAR PRIJS KOSTEN

PRIJZEN DJ

Prijzen DJ. Wat is de kostprijs DJ. De DJ prijs.

Video feestContacteer ons

PRIJZEN DJ DISCOBAR PRIJS KOST

Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Brussel

DJ Party 450€ all-in: verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, jubileum,…

DJ Trouwfeest 500€ all-in: met gratis je openingsdans gefilmd

Altijd met transport, draaiuren, geluid, licht, gratis projector + superscherm inbegrepen.

Opties en extra mogelijkheden

Wolkenmachine + 70€

Dit apparaat zorgt voor een echte, witte wolk , die in enkele luttele seconden de volledige zaal vult, met alom verbazing van je gasten. Dit kan laaghangend over de vloer of naargelang ook tot op hoofdhoogte geblazen worden. En verdwijnt na het blazen heel vlug zonder enig spoor of last.

Uplighting + 100€

Opwaartse muurverlichting in de kleuren van je thema, wisselend of op de beat van de muziek. Ideaal om je zaal in een compleet andere sfeer te dompelen. Deze optie bestaat uit een pakket van 16 vloerspots. Met  draadloze aansluitpunten om zonder moeite deuren te overbruggen.

bohemian wedding vintage

Deluxe-Wedding + 50€

Kies voor “bohemian” DJ-tafel, ipv onze standaard DJ-tafel. (belichting blijft identiek uiteraard)

photobooth huren verhuur trouwfeest

Photobooth vanaf 99€

Photobooth met gratis props, zonder prints 99€. Onbeperkte prints in fotostrip of postkaartformaat, 250€. De originele foto’s worden je nadien opgestuurd. Optioneel: mooie achtergrond. Meer info, klik HIER.

trouwfeest filmen

Feest filmen

Je wenst een korte trailer van je trouwfeest in een overzicht vanaf je receptie tot op de dansvloer? Klik hier voor een voorbeeld. 100€

Geluid en muziek op je ceremonie

Voor je ceremonie bij je feestlocatie: bloemenmuur (2,5m x2,5m) 2 witte zitjes, mixer voor je muzikanten, statieven, micro’s, muzieklaptop en speakers. Prijs in overleg.

Filmen ceremonie

Je wil je ceremonie laten filmen?  Met meerdere camera’s en geluidsrecorders voor een afwisselend beeld en een verstaanbare klank? Prijs in overleg, afhankelijk van de uren.

 

Witte dansvloer met leds + Supreme DJ booth

Stijlvolle witte, blinkende dansvloer met felle leds. Prijs in overleg. DJ supreme booth in het wit of zwart met witte leds…70€