FOTOGRAAF HUWELIJK

FOTOGRAAF HUWELIJK

Fotograaf huwelijk – Huwelijksfotograaf – Fotograaf trouwfeest

Enkele trouwfoto’sContact en email

FOTOGRAAF HUWELIJK

Fotograaf huwelijk – Huwelijksfotograaf – Trouwfotograaf? Mail voor meer hier of bel 0499743220

Fotograaf huwelijk. Je zoekt een fotograaf voor je trouwfeest? Je weet niet goed welke fotograaf te kiezen op je trouwfeest, want het is je allemaal wat veel te duur? We bieden je een interessante formule aan aantrekkelijk prijzen.

Wij zijn erbij vanaf de vroeger uurtjes en blijven portretten trekken tot in de late uurtjes (een half uur na je openingsdans).

We doen dit door jullie bescheiden, zo weinig mogelijk te storen of lastig te vallen met arty farty poseren.

Maar natuurlijk nemen we best wel efkens een fotoshoot op locatie om jullie toch wel eens in vol ornaat in beeld te nemen.

Zodoende bekomen we schitterende foto’s, die jullie kunnen bewaren voor het nageslacht ;-)

Een rondje familiefoto’s kan natuurlijk ook, het is maar zoals jullie het willen invullen.

Om dit allemaal te verwezelijken maken we gebruik van professionele Sony camera’s met idem dito lenzen.

De foto’s krijgen jullie nadien uiteraard in volledige resolutie toegestuurd zonder watermerk.

Dit op een mooie, houten usb-stick en ook nog eens in een zipfile die je online kunt delen of bewaren als backup-kopie.

Gratis krijg je er nog een (basic) foto-album bij met de mooiste foto’s vd dag – Hardcover met 20 blz (Formaat A4 liggend 29.7 x 21 cm).

Ook komt er nog een videoslide bij met de beste foto’s die je kunt delen met met je vrienden.

Niet vergeten, jullie kunnen trouwens ook gratis gebruik maken van de photobooth die in onze koffer ligt.

Meer info? Bel 0499743220 of mail naar info@discovideo.be

Fotograaf huwelijk. Alle regio’s Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels gewest

 • Gratis photobooth

  …met professionele camera en flits

verhuur photobooth huren prijzen kosten
 • Gratis fotoalbum

  …panoramaboek  met je mooiste foto’s.

Goedkope huwelijksfotograaf - fotoboek huwelijk voorbeeld trouwalbum
 • Gratis USB-fotostick

  …in notenhout + alle foto’s in originele resolutie

trouwfotos usb stick voorbeeld
 • Gratis slideshow-video

  …met de mooiste foto’s vd dag

Goedkope huwelijksfotograaf

Opmerkingen en tips

 • We zijn een complete dag aanwezig om huwelijksfoto’s te nemen. Maar met deze beperking: aankomst/aanwezigheid fotograaf niet voor 8:00u ’s morgens en ’s nachts niet langer dan 00:30u.
 • U bent niet geïnteresseerd in een fotograaf en je wilt uitsluitend een photobooth huren. Daarom bezoek je best zeker eens JE-PHOTOBOOTH.BE
 • Jullie denken best eens na omtrent de fotoshootlocatie (koppelshoot, indien van toepassing). Ten eerste waar die jullie het liefst zou hebben (in de buurt van jullie woonplaats, feestlocatie, etc). Ten tweede probeer zowel ook een alternatieve of 2de fotoshootlocatie te plannen… in geval regen (hopelijk van niet).
 • Familiefoto’s – groepsfoto’s: mits een lijstje op voorhand opgemaakt door jullie. Met daarop vermeld met wie jullie allemaal op de foto zouden willen. Dan spaart ook weer veel verwarring en tijd uit op jullie mooiste dag. Dit duurt meestal naargelang een 20-30 minuten.
 • Het boeken is heel eenvoudig: Ten eerste: je vult het contactformulier in. Ten tweede: we sturen je een overeenkomst toe. Ten derde: Je mailt de uurplanning door de laatste weken voor het huwelijk. 4. Na het verwerken van de trouwfoto’s krijg je ze samen met de factuur toegestuurd.
 • “Hoeveel foto’s ontvangen we eigenlijk?” Aangezien er doorlopend foto’s genomen worden… Hoeveel het er precies zullen zijn is relatief moeilijk te zeggen natuurlijk, maar het zullen er enkele honderden zijn.
 • “Wanneer ontvangen we de foto’s”: Omdat we wekelijks terug te vinden zijn op trouwfeesten en andere events. Is het daardoor natuurlijk onmogelijk om deze direct klaar te krijgen, begrijp je ook wel.
 • “Poseren tijdens de fotoshoot”: Het ene trouwpaar kan echt genieten tijdens een fotoshoot en is fotogeniek van nature. Terwijl anderzijds het andere trouwkoppel er totaal geen zin in heeft. Het “fake poseren” zelf proberen we uiteindelijk te beperken tot het minimum. Je beslist zelf best even tot hoever je hierin wilt gaan.
 • De trouwfotograaf die een brooddoos zit te eten in je feestzaal, is nu ook niet direct een zicht. Het zou fijn zijn mochten jullie voor eten en drinken kunnen zorgen tijdens de middag en op de avond. Waarbij het liefst in de feestzaal zelf, niet in een kamertje apart… Zodoende telkens paraat te zijn, mocht er iets onverwachts gebeuren.