Hoeveel kost een dj voor een trouwfeest

Hoeveel kost een dj voor een trouwfeest

Hoeveel kost een dj voor een trouwfeest

Hoeveel kost een dj voor een trouwfeest? Net zoals bij elke diensten en producten, heeft alles zijn prijs, zijn voor en nadelen. Soms wordt je om de oren geslagen met prijzen, die voor een consument zeer aantrekkelijk en goedkoop zijn of “lijken”. Wanneer je echter alles iets van naderbij bekijkt, wordt alles heel duidelijk…in de veronderstelling dat je iet wat kennis hebt in de materie. Zo zijn er DJ’s die goochelen met de cijfers, of beter gezegd de wattage van hun geluidsinstallatie. Zo is er een groot verschil tussen RMS Watt: de hoeveelheid watt die gebruikt wordt bij de luidsprekers in werking. De Peak Watts: de wattage die een luidspreker kan verdragen op de piek van zijn uiterste belasting, voordat je hem in vernieling draait. Maar nog belangrijker dan de wattage is er de “dB SPL” (Sound Pressure Level)  dus de maximale prestaties in decibels van een luidspreker in werking. Kortom, wanneer iemand je vertelt dat hij  luidsprekers op je trouwfeest plaatst van 1000 Watt….weet je in feite totaal niet hoe luid dit in de praktijk en of dit voldoende is.

Zo zijn er ook de spots die je bij een DJ boven zijn discobar ziet hangen. Je hebt een goedkope DJ gevonden die claimt 4 of 8 spots te zullen meebrengen naar je trouwfeest. Maar hoeveel licht die spots zullen produceren ter plekke weet je dus nooit. Als DJ trouwfeest moet je voorzien op allerlei situaties. Zo zijn er parochiezalen of zalen van culturele centra te huur, waarbij de verlichting aan het plafond bestaat uit neonbuizen. Deze brengen totaal geen sfeer in een zaal tijdens een trouwfuif of trouwfeest. Kortom deze moeten dus zeker uitgeschakeld worden. Laten we dan maar hopen dat je geen goedkope DJ trouwfeest ingehuurd hebt, die met zijn spots de volledige feestlocatie moet verlichten….

Hoeveel kost een dj voor een trouwfeest…Natuurlijk liefst zo weinig mogelijk. Doch wanneer je met degelijk materiaal te voorschijn wilt komen op een huwelijksfeest, heeft dit uiteraard zijn kostprijs. Je mag er niet aan denken dat je trouwfeest of trouwfuif wegens een defect stil gelegd moet worden of dat je misschien in het donker zit. Je vindt onze kostprijs hier terug: DJ Prijzen. Steeds gratis projector + projectiescherm en gratis je openingsdans gefilmd…