Originele ideeën trouwfeest

Originele ideeën trouwfeest

Originele ideeën trouwfeest

Originele ideeën trouwfeest. Enkele originele ideeën voor je huwelijk vanuit onze vele ervaringen als DJ trouwfeest en videograaf huwelijk.

Originele ideeën trouwfeest tip 1: No stress….

Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk, maar eens je make-up en trouwkledij aan hebt, probeer je best alles los te laten. Wat er vanaf nu gebeurt op je trouwdag, heb je eigenlijk niet meer onder controle. Je hebt maanden genoeg voorbereiding gehad op je huwelijk, alles is min of meer allemaal geregeld en in orde. Alles wordt op mooiste dag uitgevoerd door de mensen rondom je (getuigen, ceremoniemeester, burgelijk huwelijk, ceremonie of priester, catering en feestzaal, huwelijksfotograaf, videograaf, DJ trouwfeest enz…). Sommige zaken kun je onmogelijk controleren, bridezilla of niet….Het weer bijvoorbeeld. Ok een lekker zonnetje had beter geweest…Het regent, niets aan te hand. Een paraplu of een jas, wat rondhossen in plassen op je hakken kan ook leuk zijn, indien je smile altijd op hebt. Je huwelijksfotograaf zorgt zowiso voor een alternatieve binnenlocatie-fotolocatie. Je wordt met ceremoniewagens of trouwvervoer van A naar B gebracht. De meeste zaken verlopen binnenkamers. Je buitenreceptie kan evengoed binnen in de feestzaal doorgaan. Met hapjes, drankje en een babbeltje geniet je evenveel. Loopt de tijd wat uit….niet erg allemaal, je huwelijksfeest kan niet lang genoeg duren.

Originele ideeën trouwfeest tip 2: Dansvloer DJ huwelijk

Het welslagen van je trouwfuif of huwelijksparty hangt van vele verschillende zaken af. Eén ervan is de inrichting van je feestzaal, parochiezaal, trouwtent of andere feestlocatie. Indien mogelijk, is het aan te raden, om de dansvloer in het midden van de ruimte te krijgen, met het meubilair (eettafels, stoelen, statafels,..) er om heen. De grootte van je dansvloer schik je wat naar de hoeveelheid gasten die uitgenodigd hebt. Maak hem echter wat kleiner. Allemaal en iedereen op hetzelfde moment de hele avond op de dansvloer hebben, dit zal niet altijd gebeuren. En een te grote dansvloer…voelt koud en onbehaaglijk aan. Maak het wat gezellig. De dansvloer in een hoekje proberen drummen, wanneer je gasten allemaal het overgrote deel van je feestzaal innemen aan lange rijen tafels ed. zijn evenmin bevoordelijk voor je dansfeest, huwelijksparty of trouwfuif…je gasten moet vrij makkelijk en direct op de dansvloer kunnen, zoniet blijven ze meestal zitten. Nefast en dodelijk voor je DJ trouwfeest, het zal niet makkelijk worden.

Originele ideeën trouwfeest tip 3: Starten van de openingsdans

Ok…je popelt om van start te gaan. Je wil die receptie kort houden. Vlug aan tafel gaan…laat die traiteur huwelijk of personeel feestzaal maar aandraven met het eten. Hoe vroeger we starten, hoe langer het dansfeest, hoe leuker het wordt. Helaas nee…no stress. Laat alles maar wat aanmodderen. Hoe vroeger je trouwfuif start, hoe vroeger deze zal eindigen (of je hebt er meer kans op toch). Je gasten willen hun behoeftes bevredigen op je trouwfeest. Ze willen drinken, eten, praten en hun favoriete muziek horen van de trouwfeest DJ. Wanneer dit dus allemaal gebeurd is, is de kous eraf voor hen en gaan ze naar huis. Laat het lekker laat worden.

Originele ideeën trouwfeest tip 4: Eerst openingsdans of eerst dessert of vice versa?

Een vraag die regelmatig terugkeert, vooral in de regio Limburg en Kempen…Doen we eerst de openingsdans en muziek met walking dessert met aansluitend de DJ trouwfeest die de trouwfuif start. Of doen we eerst bruidstaart, dessert en dan de openingsdans huwelijk? …. Wanneer je meer kans op een geslaagde trouwparty wilt hebben, hou je best aan de klassieke volgorde: dessert – openingsdans – trouwfuif. Want je gasten vliegen soms naar tafel wanneer ze een pot koffie, stukken taart of frietzakken zien verschijnen. Dit is uiteraard niet bevordelijk voor de dansvloer. Je trouwfeest DJ moet daarna opnieuw proberen volk op gang proberen krijgen of heeft zijn muziekttracks hiervoor al gespeeld.

Originele ideeën trouwfeest tip 4: Hou je huis op orde

Wanneer je je ’s morgens klaarmaakt met je kapsel, de make-up en trouwkledij, hou je je woning beter wat op orde. Want je verwacht je huwelijksfotograaf en videograaf huwelijk. Helaas komt het soms voor, dat er van alles rondslingert in huis, die het beeld ‘verstoort’… Of je kiest wat kamers uit die er ordelijk uitzien. Veronderstel dat je je make-up laat doen in een rommelkamertje met kartonnen dozen scheef op elkaar gestommeld. Kun je jezelf voorstellen als bruid op trouwfoto of trouwfilm met die zaken op de achtergrond? Je slaapkamer met kledij die op de grond of op een hoopje ligt, en ook letterlijk dan, is geen mooi plaatje. Daarom bekijk eens wat mogelijk om op te ruimen, of kies je kamers en locaties uit voor je fotograaf huwelijk of videograaf trouwfeest.

Alle regio’s Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Brussels gewest. DJ trouwfeest Discobar huwelijk deejay discjockey, trouwvideo , trouwfilm, videograaf huwelijksfilm, huwelijksfotograaf fotograaf huwelijk trouwfeest all-in prijs, zonder extra kosten te huur.