Huwelijksfotograaf Kortrijk

Huwelijksfotograaf Kortrijk

Huwelijksfotograaf Kortrijk West-Vlaanderen met L & W. We gingen filmen bij de bruid in Rollegem-Kapelle een deelgemeente van Ledegem, enkele kilometers van Kortrijk. De bruid ontving ons in de ouderlijke woning, voor de make-up en het aantrekken van de bruidsjurk onder leiding van moeder. Eventjes verder was de bruidegom ook in hun eigen woning zich aan het aankleden. De first look voltrok zich op de klassieke manier …aan de voordeur en het afgeven van het bruidsboeket. Foto’s werden tussendoor genomen door Heidi Pype, trouwfotograaf uit Ieper. Tussendoor arriveerden broers, zussen, schoonouders, groutouders…kortom de hele suite. Waarna iedereen vertrok met een trouwbus richting kerk Rollegem-Kapelle, voor de ceremonie-viering…dit onder de alziende oog van ceremoniemeester Davy Delem en priester Marc Messiaen (Deerlijk). Daarna reed het trouwkoppel en de suite terug naar de ouderlijke woning, waar een uitgebreid buffet hen stond op te wachten. Daarna werden de familiefoto’s genomen en een persoonlijk fotoshoot vond plaats in hun oude hoeve die plaats moest maken als nieuwbouw voor hun toekomstig liefdesnestje.
Volgende bestemming feestzaal ’t Gravenhof in Torhout om enkele honderden gasten te huisvesten. Ons bruidspaar had namelijk een zeer, uitgebreide familie met tal van nonkels, tantes, neven en nichten..bovendien hadden ze een grote vriendenkring in de KLJ opgebouwd.
Een uitgebreide receptie dus met veel walking dinner, gekus en aperitief.
Aansluitend was er dan nog een hoofdmaaltijd en dessert om dan plaats te maken voor leuke sketches en powerpoints.
Hun openingsdans: you are the reason – Koen Wouters + Sarah was het startschot voor een geweldige trouwfuif tot in de late uurtjes, aangevuld met de goedkope photobooth die ze bij ons bijgehuurd hadden.

videograaf film huwelijksfilm huwelijksvideo trouwfilm trouwvideo huwelijksreportage trouwreportage huwelijksfotograaf trouwfotograaf fotograaf huwelijk